dimarts, de febrer 06, 2007

Joan Puig 2007



Perdut aquí a Anglaterra segueixo, com sabeu, tot allò que passa al meu país, i en especial al meu país petit, a Blanes. Aquest cap de setmana hi ha hagut notícies importants a ERC-Blanes: ja tenim candidat a l'alcaldia. I aquesta és només una de les bones notícies. Però anem a pams.
Tal com deia la notícia de la presentació de l'elecció del cap de llista és en si mateixa una bona notícia. És bo que ERC-Blanes comenci a concretar l'estratègia per la propera campanya, i l'elecció del cap de llista és el primer pas per fer pública aquesta tasca.


La segona bona notícia és que repeteix en Joan Puig. En Joan ha estat, agradi més o menys el seu estil, el millor regidor de l'ajuntament de la Blanes durant els darrers anys. I és bo que hi torni a ser, fonamental per dues raons. En primer lloc, perquè ha demostrat que es pot defensar el mateix projecte de ciutat des de l'oposició i des del govern, i d'això se'n diu coherència, i de coherència ens en cal més al govern de Blanes. La segona raó és la seva feina. En Joan és el polític que ha treballat de manera més eficaç per Blanes. I no parlo només de l'eficàcia del tècnic que fa de bon gestor, parlo sobretot de l'eficàcia del polític, més difícil de trobar, l'eficàcia de traduir un projecte de ciutat en accions concretes, sense perdre els principis pel camí. Sense aquesta eficàcia Blanes ja s'hauria convertit en una ciutat dormitori sense personalitat ni paisatge. Aquest és un risc que encara tenim a sobre. Ens cal un programa coherent i l'eficàcia per dur-lo a terme.

La tercera bona notícia és comprovar que a ERC-Blanes hi ha equip. Molt especialment hi ha la Conxita Boldú, l'única regidora de la història de Blanes que ha rebut els elogis de tots el sectors amb els qui va tractar des del govern. Els qui coneixem Blanes, sabem com n'és d'estrany que tant gent parli bé d'un regidor, especialment quan l'alcalde, que segueix governant, l'ha fet fora. La Conxita és el millor exemple que a ERC-Blanes hi ha un equip preparat i cohesionat al voltant d'un projecte.

El projecte d'ERC a Blanes és massa important per una sola persona, calen el treball i les capacitats de tot un equip. Cal la implicació de més blanencs i blanenques. Cal tot això per donar més força a un projecte necessari. Amb mi ja hi poden comptar, i amb tu?

3 comentaris:

Marc Puig ha dit...

Bones Jaume!!

Benvingut a la Blocsfera!!!!

Salut

Joan Puig i Cordón ha dit...

hola jaume, benvingut a la xarxa, t'he fer un enllaç

enric ha dit...

salut cosinet aviam si ens veiem aquest any.enric

Free counter and web stats cercabloc Top Comarca