dijous, de febrer 22, 2007

En Marigó com KELME


Llegeixo la notícia al Diari de Girona d'avui:

L´equip de govern de Blanes ha demanat a la Casa del Poble, seu social d´ERC, que retorni les claus de la Cooperativa Blandense on tenen la seu les JERC, entre d´altres associacions vinculades al món republicà local. El govern local va cedir l´any 2001 durant dos anys el local mentre es reformava la Casa del Poble del passeig de Dintre.

Quina casualitat! Fins ara no han dit res. En Marigó ha "recordat" aquest espai quan s'hi han començat a sentir veur crítiques amb la seva gestió. El Sr. Marigó fa com el de Kelme "castigant" els joves que pensen i tenen idees crítiques. Suposo que preferiria un poble amb un jovent apolític.

Segons el Diari de Girona l'alcalde diu que vol "recuperar" aquest local per destinar-lo a fins socials. El PSC-PSOE i els seu apèndix blanenc IC-V/EUiA, no creuen que l'activitat associativa dels jover sigui una activitat social. Una gran lliçó de pensament únic per part dels qui volen donar lliçons de progressisme.

Quan el govern utilitza el poder per fer callar els qui tenen conviccions diferents ataca la llibertat d'expressió.

Quan la llibertat d'expressió fa nosa és que fa nosa la democràcia.

Quan la democràcia fa nosa tots sabem quina mena de govern tenim.

Un govern que no té cap problema de perpetuar la decissió dels feixistes que van incautar aquest local als seus propietaris, la Casa del Poble, quan van acabar amb la democràcia mano militari.
Free counter and web stats cercabloc Top Comarca