dimarts, d’agost 28, 2007

No és només esport

Els meus companys de feina em van felicitar, malgrat la derrota. "No sabia que Perpinyà fos tant catalana!" em comentava divendres el degà de la facultat, que havia passat uns dies a Cotlliure. Però mentre els anglesos (re)descobrien la Catalunya Nord, a casa nostre, la televisió pública de Catalunya ho amagava. Potser per no ofendre als mitjans de Madrid, potser fent cas del nostre President, que ara diu què aquestes qüestions identitàries són entrebancs. Això em comença a sonar com allà de jugar a bales del temps del PP...

Per acabar de reblar el clau llegeixo que a la nostra televisió s'hi afegeix la nostra ràdio (http://www.catradio.cat/pcatradio/scrItem_public.jsp?item=scr_np&idint=2450) que a partir d'aquesta temporada emetrà els partits del Real Madrid. Ho heu sentit bé. Els nostres impostos, els que no es queda Espanya, destinats a la construcció d'un espai comunicatiu nacional a través de les cadenes de la corporació, s'utilitzaran per retransmetre els partits de l'equip que millor encarna l'idea d'una espanya monolítica i anticatalana.

Diuen que les retransmissions responen a un interès de l'audiència. Potser compten eixugar part del defícit? O potser del tot, car si TV3 no respon a un imaginari nacional català, potser no cal ni que la tinguem. Solució Montilla avant la lettre: la identitat ens atura, passem de la identitat.

No és que ens passem de frenada, de moderns, és que ens hem carregat la prima paret d'identitat nacional que havíem anat bastint i ens encaminem, accelerant cap al mur de la submissió voluntària, on han desaparegut, esberlats, tants altres pobles.


PROU! Fem saber a TV3 i Catalunya Ràdio que NO VOLEM PAGAR AMB ELS NOSTRES IMPOSTOS LA RETRANSMISSIÓ DELS PARTITS DEL REAL MADRID. A LA CORPORACIÓ EQUIPS CATALANS.

4 comentaris:

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Hola.
Si això es veritat, si que haurem de fer alguna cosa.
Tot per l’audiència? Així dons, que deixin d’emetre en català, i ho facin tot en castellà.
Demà poso fil a l’agulla.
Salutacions i independència

lina ha dit...

mmmm... quants dies qeu no et sentia la veu al blog...

m'agradaria molt tornar a fer radio algun dia, ràdio en català i sense restriccions de cap mena... ai las!

Anònim ha dit...

http://www.mecanoscrit.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1323

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Fet.

Free counter and web stats cercabloc Top Comarca