dijous, de febrer 15, 2007

Jiménez Losantos, la legión i l'alcalde Hereu

Llegint libertad digital (si, si, ja ho sé) trobo una perla en el chat amb Jiménez Losantos del 14 de febrer. Cito textualment:




Federico, buenas tardes. A veces creo que predica en el desierto. Y es una pena. ¿No cree que la mayoría de los problemas de este país son de educación? ¿De formación? ¿No le lleva a pensar que, por tanto, se solucionarán con el paso de muchas generaciones?

En absoluto. Es más tonto un universitario que un trabajador, por regla general. La nación más culta de la tierra era la Alemania de Hitler. La gente que se gana la vida duramente es mucho más sensata que los intelectuales, los universitarios y demás, que suelen ser siervos del totalitarismo.

Fantástic! Això explica el totalitarisme que exhibeixen acadèmics de la corda d'en Federico: Amando de Miguel, Vidal-Quadras, Francisco Cajas, Boadella,...


A ningú no s'escapa l'homenatge que ha fet el feixista Jiménez a l'infame Millán Astray que va cridar a la Universitat de Salamanca




¡Viva la muerte! ¡Muera la inteligencia!

Potser no és tan conegut que en la mateixa ocasió el feixista Millán també va dir:

¡Cataluña y el País Vasco, el País Vasco y Cataluña, son dos cánceres en el cuerpo de la nación! ¡El fascismo, remedio de España, viene a exterminarlos, cortando en la carne viva y sana como un frío bisturí!

Suposo que en Jiménez Losantos també subscriu aquestes paraules. Que Déu l'escolti, ja que els séus representants li pagan la nòmina, i que el bisturí arribi aviat. Llavors podrem fer el que dèia el poeta:

Oh, que cansat estic de la meva
covarda, vella, tan salvatge terra,
i com m'agradaria d'allunyar-me'n,
nord enllà,
on diuen que la gent és neta
i noble, culta, rica, lliure,
desvetllada i feliç!


Es clar que si fem això Barcelona haurà d'anar a Europa i la resta del món sense passar per Madrid, com vol fer l'alcalde Hereu .




No sé si l'alcalde de la capital del nostre país (algú li hauria de recordar de tant en tant això) ha redescobert l'espanyolisme regeneracionista maragallià o la vena pallassa d'en Clot. La subordinació económica de Barcelona a Madrid, l'escanyament de l'aeroport per part d'AENA amb la col·laboració d'Iberia, el diferencial en inversions al metro, el boicot a la fira, ... Tot això, diu l'alcalde, no es soluciona revitalitzant el nostre teixit social i econòmic per competir globalment, no, no, es tracta de ser més amics de la Villa y Corte. I això ara que els secotors econòmics del país s'espolsen els complexos i fan front comú per tenir un aeroport digne!

El Sr. Hereu protestaria, si llegís això, que ell ha dit que Barcelona vol fer compatible aquesta col·laboració amb una sana competència. Però ja hauria de saber que en aquesta competència Madrid té tot l'estat al darrera i sobre la col·laboració... a Madrid escolten en Jiménez Losantos.
Free counter and web stats cercabloc Top Comarca